Gandalf_The_Grey

Level 34
Verified
Trusted
Content Creator
Gandalf_The_Grey
Since you use Adguard extension, can you check one thing for me? Go to The Verge
Do you notice any delay in page loading? If not click on an article from the homepage. There should be a certain unnecessary delay for the page to come into view. No go back and there should be another unwanted delay. Repeat this and there's always a delay. Do you have this issue? This only happens with Adguard Extension. No problem with uBlock Origin. I want to make sure if it happens to others before opening an issue on github.
I notice a slight delay when opening the homepage, but for me personally it wouldn't be an issue.
 

Gandalf_The_Grey

Level 34
Verified
Trusted
Content Creator
Can it be cookie related?
I have now the "I don’t care about cookies" extension installed.
Much better than the filter or any annoyances list (y)
Edge Tracking Prevention on balanced.
AdGuard extension with Base (English) filter, Tracking Protection filter, Social media filter, Annoyances filter, Dutch filter and use optimized filters ticked. Gives me now 52418 rules.
 

SeriousHoax

Level 29
Verified
Malware Tester
Can it be cookie related?
I have now the "I don’t care about cookies" extension installed.
Much better than the filter or any annoyances list (y)
Edge Tracking Prevention on balanced.
AdGuard extension with Base (English) filter, Tracking Protection filter, Social media filter, Annoyances filter, Dutch filter and use optimized filters ticked. Gives me now 52418 rules.
Have you checked it on a different browser like Firefox with same extesnions and filters?
 

silversurfer

Level 63
Verified
Trusted
Content Creator
Malware Hunter
Gandalf_The_Grey
Since you use Adguard extension, can you check one thing for me? Go to The Verge
Do you notice any delay in page loading? If not click on an article from the homepage. There should be a certain unnecessary delay for the page to come into view. No go back and there should be another unwanted delay. Repeat this and there's always a delay. Do you have this issue? This only happens with Adguard Extension. No problem with uBlock Origin. I want to make sure if it happens to others before opening an issue on github.
Confirmed here your described delay of page loading there at The Verge
Doesn't matter, here the same delay on Firefox or Edge-Chromium, both with Adguard Browser Extension.
 

security123

Level 23
Verified
Gandalf_The_Grey
Since you use Adguard extension, can you check one thing for me? Go to The Verge
Do you notice any delay in page loading? If not click on an article from the homepage. There should be a certain unnecessary delay for the page to come into view. No go back and there should be another unwanted delay. Repeat this and there's always a delay. Do you have this issue? This only happens with Adguard Extension. No problem with uBlock Origin. I want to make sure if it happens to others before opening an issue on github.
I'm not Gandalf, but the site loads immediately for me. Same for going a site back.
Even with JavaScript enabled for first-party
 

SeriousHoax

Level 29
Verified
Malware Tester
Yhanks, but filter parsing seems unlikely because I am using the small Top500 list and experienced same issue.
Oh yes, you're right. Something else then.
Confirmed here your described delay of page loading there at The Verge
Doesn't matter, here the same delay on Firefox or Edge-Chromium, both with Adguard Browser Extension.
Hmm same for me in all browsers. Since Adguard desktop and extension both have this issue it's worth reporting to them.
Got about 1 second of delay as maximum here with AG Desktop + FF75 + AG add-on in that site, nothing to go crazy for...
But even that 1 sec delay is not present with uBlock Origin so this can be fixed by them I hope.
I'm not Gandalf, but the site loads immediately for me. Same for going a site back.
Even with JavaScript enabled for first-party
You're the only one to not experience this. Confusing.

Anyway, here's a gif to show how it is on my system.
adg.gif
 
Top