By Staff Site issues and feedback

Stopspying

Level 19
Verified
Top Poster
Well-known
Jan 21, 2018
936
I've posted a few new threads this morning. I had the error shown here show while trying to submit the last thread - Privacy News - $20K Buys Insider Access to Telegram Servers, Dark Web Ad Claims

At one point I was told to wait '152 seconds' before attempting to submit it again, as if I was suspected of being a spammer, may be? Somehow this post ended up being posted twice and I couldn't delete either version. Refreshing the MT landing page now shows only one version of this thread, but I get the same 'Page can't be loaded' notification now. Really odd, I'm using the same machine, browser and settings as I normally use when using the MT site.
 

Attachments

  • MT - page not loaded - 13.01.23.PNG
    MT - page not loaded - 13.01.23.PNG
    35.7 KB · Views: 19
Last edited:

Jack

Administrator
Thread author
Verified
Staff Member
Well-known
Jan 24, 2011
9,445
I've posted a few new thread this morning. I had the error shown here show while trying to submit the last thread - Privacy News - $20K Buys Insider Access to Telegram Servers, Dark Web Ad Claims

At one point I was told to wait '152 seconds' before attempting to submit it again, as if I was suspected of being a spammer, may be? Somehow this post ended up being posted twice and I couldn't delete either version. Refreshing the MT landing page now shows only one version of this thread, but I get the same 'Page can't be loaded' notification now. Really odd, I'm using the same machine, browser and settings as I normally use when using the MT site.
Hey @Stopspying

I've changed a few cache settings to make the site faster. Could you please clean your browse cache and try to browse the site and see if you get this error again.
 

Stopspying

Level 19
Verified
Top Poster
Well-known
Jan 21, 2018
936
Hey @Stopspying

I've changed a few cache settings to make the site faster. Could you please clean your browse cache and try to browse the site and see if you get this error again.
I've cleared the cache, signed back into MT and still get the same loading error when I try to access that thread I posted, other pages seem to load OK.
 

Jack

Administrator
Thread author
Verified
Staff Member
Well-known
Jan 24, 2011
9,445
I've cleared the cache, signed back into MT and still get the same loading error when I try to access that thread I posted, other pages seem to load OK.
Can you load that page in Incognito mode and see if the error happens? The page loads fine for me so I think it's related to a browser extension or program on your device.
 

Stopspying

Level 19
Verified
Top Poster
Well-known
Jan 21, 2018
936
Can you load that page in Incognito mode and see if the error happens? The page loads fine for me so I think it's related to a browser extension or program on your device.
It loaded OK in Incognito mode and in Firefox, I've been using Librewolf. It loaded when I right clicked > Open in Private Window and when I c&p'd the URL from this thread. I suspect you're right about it being an extension, I only have the LW recommended ones and Bitwarden. I'll try to track it down and get back to you. Thanks for the help.
 

Stopspying

Level 19
Verified
Top Poster
Well-known
Jan 21, 2018
936
It loaded OK in Incognito mode and in Firefox, I've been using Librewolf. It loaded when I right clicked > Open in Private Window and when I c&p'd the URL from this thread. I suspect you're right about it being an extension, I only have the LW recommended ones and Bitwarden. I'll try to track it down and get back to you. Thanks for the help.
Disabling 'Hide Your User agent' in Adguard seems to get around this issue. I went through the browser extensions, disabling them individually without resolving the problem, so I started going through my Adguard settings.
 

SeriousHoax

Level 44
Verified
Top Poster
Well-known
Mar 16, 2019
3,303
Hi @Jack!
On Firefox for Android, if you hold down the like button to make other reactions appear then along with the reactions, Firefox's context menu also appears. No issue on Chromium browsers. Wondering if it's a compatibility issue that you can fix, or it's an issue of the browser.
 

Jack

Administrator
Thread author
Verified
Staff Member
Well-known
Jan 24, 2011
9,445
Hi @Jack!
On Firefox for Android, if you hold down the like button to make other reactions appear then along with the reactions, Firefox's context menu also appears. No issue on Chromium browsers. Wondering if it's a compatibility issue that you can fix, or it's an issue of the browser.
Hey @SeriousHoax
It's related to Firefox and how it handles gestures. For me, if I do a light tap on the Like it will show all the reactions, if I tap long it will show that menu. I'll look into what can we do to improve this. Thanks for bringing this to my attention. I'll try to find a solution.
 

zkSnark

Level 3
Verified
Well-known
Jan 13, 2019
145
I am also facing issues when accessing MT site on PC and Android mobile since last few days. I get Cloudflare error and have to keep on refreshing to get proper page display.
BUT when using VPN, no such issues and MT is accessible without any problems.

mt.jpeg
 
Last edited by a moderator:

About us

  • MalwareTips is a community-driven platform providing the latest information and resources on malware and cyber threats. Our team of experienced professionals and passionate volunteers work to keep the internet safe and secure. We provide accurate, up-to-date information and strive to build a strong and supportive community dedicated to cybersecurity.

User Menu

Follow us

Follow us on Facebook or Twitter to know first about the latest cybersecurity incidents and malware threats.

Top