Joined
Jan 20, 2017
Messages
24
OS
Windows 10
Antivirus
Microsoft
#21
If you have any problems, the Malwarebytes Forums is there to help you ;)
0

They don't seem to be able to get all the problems fixed.....so I've tried one answer after another in their forums but I end up with problems on 2 pc's and a laptop. I really want to like MBAM, used it for years, but this current fiasco is troubling.
 

Aura

Level 20
Verified
Joined
Jul 29, 2014
Messages
963
OS
Windows 10
Antivirus
Emsisoft
#22
0

They don't seem to be able to get all the problems fixed.....so I've tried one answer after another in their forums but I end up with problems on 2 pc's and a laptop. I really want to like Malwarebytes Anti-Malware, used it for years, but this current fiasco is troubling.
Can you link me to your thread there where you're describing your issue?
 
Joined
Jan 20, 2017
Messages
24
OS
Windows 10
Antivirus
Microsoft
#23
Can you link me to your thread there where you're describing your issue?
In here, I have not posted all my issues with MBAM and I'm not sure if I can link other forums in here. However I have posted repeatedly in another forum about complete computer shutdown, pop ups indicating no protection, among others and now the anti-exploit issue which make me concerned that it's not working properly. I can send you the link to the other forum if you wish.
 
Joined
Jan 20, 2017
Messages
24
OS
Windows 10
Antivirus
Microsoft
#25
Why does someone say V3 is horrible?
Is there too many bug?
I has several bugs, some of which are now fixed. It is not horrible, but it had several bugs since release. It appears it may have come out of Beta too soon. Bugs have ranged from black screens to minor adjustments and MBAM people have been working trying to "put out fires" since announcing the final release(s). Version 2 is still a good stable program and hopefully Version 3 will soon be also.
 
Likes: amir 957

Evjl's Rain

Level 38
Content Creator
AV-Tester
Verified
Joined
Apr 18, 2016
Messages
2,749
OS
Windows 8.1
Antivirus
Avast
#26
Why does someone say V3 is horrible?
Is there too many bug?
it has so many bugs. If someone is lucky, they don't have any conflict
MB3 completely made my PC unusable, unable to move my mouse. I must have booted my PC into safe mode and uninstalled it
 
Likes: amir 957
Joined
Jun 20, 2014
Messages
170
OS
Windows 7
Antivirus
ESET
#28
I finally got up the nerve to install this on my main computer.

It seemed to be fine except to the point that a poster told me to go to a Malwarebytes site and it was prevented from going there.

Oh well. I'm sticking with it for now.
 
Joined
Jun 20, 2014
Messages
170
OS
Windows 7
Antivirus
ESET
#29
I am now doing well with 3.06 on all 4 computers.

How about you other guys and gals?
 
Joined
Jan 20, 2017
Messages
24
OS
Windows 10
Antivirus
Microsoft
#30
I really don't know jadinolf, It seems to be, except possibly for web protection actions. Some instances show a popup blocking the sites, some merely block an ip address - not consistent, makes me nervous.
 

Aura

Level 20
Verified
Joined
Jul 29, 2014
Messages
963
OS
Windows 10
Antivirus
Emsisoft
#31
I guess it depends on what the block is: IP or host.
 

Quassar

Level 12
Verified
Joined
Feb 10, 2012
Messages
588
#32
I had problem with MBAM and realtime engine sometime is sturned on sometime turned off and cant turn on back.
Even if all work somehow mbam still popup need enable some engine lates pach 3.0.6 solved my problem and now all work fine
i dont have or i didint figure anny issue at now.
 

Rolo

Level 18
Verified
Joined
Jun 14, 2015
Messages
857
OS
Windows 10
Antivirus
Bitdefender
#33
Doing a full scan renders the computer unusable, pegs all four cores with no options to lower priority (Access denied from Task Manager--self-protection is enabled; I'll just unpause it after I go to sleep).

Scans take a long time regardless; it shouldn't interfere with basic computer usage (browsing, streaming, moving the mouse), causing a work-stoppage.
 
Joined
Jun 20, 2014
Messages
170
OS
Windows 7
Antivirus
ESET
#35
Oh Oh
Seemed like the update is working but now instead of Real Time Protection not working, it has switched to Ransomware protection off.
 
Last edited:

jblack

New Member
Joined
Mar 16, 2017
Messages
1
OS
Windows 10
Antivirus
Malwarebytes
#36
I just purchased Pro and it was using all my memory. I set Potential Threat Protection settings to "Warn User" and it let go of all the memory.
 
Joined
Jun 20, 2014
Messages
170
OS
Windows 7
Antivirus
ESET
#37
I just purchased Pro and it was using all my memory. I set Potential Threat Protection settings to "Warn User" and it let go of all the memory.
Go to the Malwarebytes Forum and explain your problem.
They should be able to help you.
 
Likes: jblack