toto_10

Level 2
Yesterday when I tried to restore my iPhone via iTunes it wouldn't download the file when AdGuard is running on my system. It doesn't even help if I disable AdGuard, I have to exit it.
I have the same problem with Google Chrome. If I for example download LibreOffice, it will not finish the download. No problems with Microsoft Edge and Internet Explorer.

Operating system: Windows 10 Pro (64-bit)

AdGuard 6.1.331.1732
Filters:
User filter
English filter
Spyware filter
Social media filter
EasyPrivacy
Peter Lowe's List

Please help with this issue.
 
  • Like
Reactions: Weebarra and XhenEd

tim one

Level 21
Trusted
Malware Hunter
Verified
Not sure about the cause, but perhaps a corruption of the program or some wrong setting.
You could try to uninstall Adguard using Revo free by erasing each leftover.
Download the online installer and reinstall Adguard leaving the default settings and see if you have resolved.
 

toto_10

Level 2
Not sure about the cause, but perhaps a corruption of the program or some wrong setting.
You could try to uninstall Adguard using Revo free by erasing each leftover.
Download the online installer and reinstall Adguard leaving the default settings and see if you have resolved.
I will try it out. But I just recently formated my PC because of the CCleaner thing, and I had the same problem before and after the format.
 
  • Like
Reactions: Weebarra

toto_10

Level 2
You may also switch Adguard to the beta channel update. They have been working on incompatibilities with Eset and Kaspersky.
As my understanding AdGuard is still working on 6.2 and it still has some bugs and issues. I guess I will wait for the final version.
 
R

Raka Daku

Try Adguard certificate reinstall.. Settings - General Settings - Reinstall Certificate
 
  • Like
Reactions: Weebarra

toto_10

Level 2
Try Adguard certificate reinstall.. Settings - General Settings - Reinstall Certificate
Tried and didn't fix it.


Have you tried their "special" uninstall utility? :D
It's right here: https://cdn.adguard.com/public/Adguard/tools/Uninstall_Utility.zip
  1. Run Adguard_Uninstall_Utility.exe and choose "standard uninstall"
  2. Run Driver_Removal_Tool.exe
  3. Reboot
  4. Install a "Fresh" Adguard
I can't see how this would fix my problem when I recently formated my PC and I had/have the problem before and after I clean installed Windows 10. Thank you very much for your suggestion.