mike6688

Level 2
I've made the switch to this version of Edge. I tried a few of the Beta's and canary builds and really enjoyed them. This has now replaced Chrome on my laptop. Only issue I've had is with Sophos as Sophos keeps saying it has detected an exploit (I think it's something to with Windscribe being installed as it doesn't happen otherwise). This ha sbeen reported to Sophos. No other issues and running really well.
 

Gandalf_The_Grey

Level 22
Verified
I see my official buid has got an update to version 79.0.309.5
(y)
Dev, Beta and Stable at the same build?
 

Gandalf_The_Grey

Level 22
Verified
Yes i also have dev installed and it is at the same version (dev and official) i don't know about the beta ? :)
Beta is still at 78.0.276.20 :unsure:

Although they are in the same build I only get the rendering errors I mention in my previous post in the final version.
Yep, notices the same thing, there not completely the same. Keep reporting those issues.(y)
 

Gandalf_The_Grey

Level 22
Verified
Last edited:

Pat MacKnife

Level 8
Verified
No I haven't, great idea, just reported them to MS.
An example is this site: AskVG - Windows Tips, Troubleshooting and Customization
Fonts are a lot smaller when displayed in Stable, no such problem with Beta, Dev or Google Chrome stable.
Hope other members can confirm this with Stable?
I see no difference in all 3 browsers (stable, dev and Google chrome), they are all the same font size.
I think you should check in settings and reset fontsize at 100%