Site issues and feedback

plat1098

Level 25
Verified
Sep 13, 2018
1,416
Very slow also, timing out very frequently. Clicking likes takes too long, so does navigating around the site and uploading files. Trying again sometimes works, sometimes not.

Using both chromium Edge and Opera, it's the same. Here's one error message, there are others. Quick like a bunny, b/c every time I close the browser, MT takes too long to open again.

Other sites are OK speed-wise, the ones I've checked.

ssl mt.PNG
 

Gandalf_The_Grey

Level 50
Verified
Trusted
Content Creator
Apr 24, 2016
3,904
Very slow also, timing out very frequently. Clicking likes takes too long, so does navigating around the site and uploading files. Trying again sometimes works, sometimes not.

Using both chromium Edge and Opera, it's the same. Here's one error message, there are others. Quick like a bunny, b/c every time I close the browser, MT takes too long to open again.

Other sites are OK speed-wise, the ones I've checked.

Same here, site is almost unusable...

Aantekening 2020-04-04 180913.png.
 

Jack

Administrator
Verified
Staff member
Jan 24, 2011
9,331
Not here, but forum was quite slow some hours (3 or 4) ago...

Update: when posting now this post it took long, near 10 seconds until it was finally published...
Can connect now, but the site is still slow, and I get a "we ran into some trouble" header when trying to post this.
Ok, I'll check what's going on again. Sorry for these issues.
 

Jack

Administrator
Verified
Staff member
Jan 24, 2011
9,331
The forum appears to be functioning normally now @Jack.
That's good to hear. I've talked with our server provider and today we had these slowdowns and downtimes because of an issue on their network (not related to us). They are still working to fix this. I'm monitoring the situation and in contact with the support team, so let me know if you experience other consistent slowdowns or errors.

Here' are all the downtimes that we've had today.

1.jpg
 
Top